Twee halve finales Jaymie Laurens bij Swedish Junior 2020

Bij de Swedish Junior 2020 in Uppsala (Zweden) staat Jaymie Laurens vandaag in twee halve finales, in het vrouwenenkel en met Kelly van Buiten in het vrouwendubbel.

Jaymie neemt het in het enkelspel op tegen de Russin Vasilisa Kuznetcova en ook in het vrouwendubbel treffen Jaymie en Kelly een Russische tegenstander, het koppel Vasilisa Kuznetcova/ Alisa Kironda.

Vrouwenenkel
Nadia Choukri kwam tot de derde ronde en wist een ronde eerder knap te winnen van de als nummer een geplaatste Mariia Golubeva uit Rusland. Novi Wieland en Iris van Leijsen haalden de tweede ronde. Diede Odijk en Kirsten de Wit verloren hun eerste ronde.

Mannenenkel
Finn Achthoven (als tiende geplaatst) en Robin Mesman kwamen tot de derde ronde. Voor Andy Buijk (als 15e geplaatst) en David Sugiharto was het toernooi klaar in respectievelijk de tweede en eerste ronde.

Gemengddubbel
Voor het koppel David Sugiharto/ Nadia Choukri was het als zevende geplaatste Franse koppel Theo Vaur/ Emilie Vercelot in de tweede ronde te sterk en verloor het duo Andy Buijk/ Kelly van Buiten in drie games in de derde ronde.

Vrouwendubbel
Kirsten de Wit en Iris van Leijsen werden de eerste ronde uitgeschakeld en voor het koppel Novi Wieland/ Diede Odijk was de tweede ronde het eindstation.

Kijk voor alle uitslagen en de speelschema’s op: https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Foto's Badminton Nederland

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77Core Emblem White