AIG FZ FORZA Irish Open 2019

Van woensdag 13 tot en met zaterdag 16 november vindt in Dublin de AIG FZ FORZA Irish Open 2019 plaats, een International Challenge toernooi.

Voor Nederland komen de volgende spelers in actie.

Vrouwenenkel
Nederlands kampioene Soraya de Visch Eijbergen start tegen de Spaanse Clara Azurmendi en Gayle Mahulette tegen een qualifier. Meike Versteeg neemt het in het kwalificatietoernooi op tegen Wen Chi Hsu uit Chinese Taipei.

Mannenenkel
Aram Mahmoud en Lars Kros starten in de kwalificaties tegen respectievelijk William Kitching uit Wales en Michael Spencer-Smith uit Engeland.

Mannendubbel
Ruben Jille en Ties van der Lecq beginnen in het hoofdtoernooi tegen het Deense koppel Mathias Christiansen/ David Daugaard. Het duo Gijs Duijs/ Wessel van der Aar start in de kwalificaties en neemt het op tegen Declan Bennett en Tony Crowly uit Ierland.

Gemengddubbel
Voor Ties van der Lecq en Debora Jille zijn de als achtste geplaatste Adam Hall en Julie Macpherson uit Schotland de eerste tegenstanders. Ook het koppel Ruben Jille/ Alyssa Tirtosentono begint tegen een Schotse opponent in de mix, Adam Pringle en Rachel Andrew.

Vrouwendubbel
De koppels Debora Jille/ Alyssa Tirtosentono en Iris Tabeling/ Nadia Fankhauser (Zwitsersland) beginnen tegen respectievelijk het Ierse duo Kate Frost/ Moya Ryan en Basia Grodynska (Schotland) met de Engelse Amy Hayhoe.

Veel succes allemaal!

Kijk voor de speelschema’s op: https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=B0794BFF-580F-44FB-A54E-1E7D14E6B493&c=NED

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77