Meeste Nederlanders door bij YONEX Polish International 2019

In Bierun (Polen) zijn Aram Mahmoud en de koppels Debora Jille/ Alyssa Tirtosentono, Ruben Jille/Ties van der Lecq en Ruben Jille/ Alyssa Tirtosentono door naar de tweede ronde.

Mannenenkel
Aram Mahmoud neemt het in de tweede ronde op tegen de als derde geplaatste Michal Rogalski uit Polen, na met 27/25, 21/17 te hebben gewonnen van de Sloveen Andraz Kaprez.

Vrouwendubbel
Het koppel Debora Jille/ Alyssa Tirtosentono versloeg de Zweedse vrouwen Klara Johansson en Tilda Sjoo met 15/21, 21/16, 21/14 en neemt het nu op tegen het Tsjechische duo Alzbeta Basova/ Michaela Fuchsova (als derde geplaatst).

Mannendubbel
Ruben Jille en Ties Van Der Lecq (als vijfde geplaatst) wonnen overtuigend in de eerste ronde met 21/8, 21/9 van Michal Szczypka en Jacob Toczek uit Polen. In de tweede ronde is het koppel Matej Hubacek/ Vit Kulisek uit Tsjechië de volgende tegenstander.

Gemengddubbel
Het koppel Ruben Jille/ Alyssa Tirtosentono (als zevende geplaatst) gaat het opnemen tegen Saipratheek K Krishnaprasad/ Ashwini Bhat K uit Inda, na een duidelijke overwinning met 21/10, 21/4 op het duo Michal Matysiak/ Dagmara Pekala uit Polen.

Ties van der Lecq en Debora Jille werden uitgeschakeld. Zij verloren van Emil Hybel (Denemarken) en de Zweedse Johanna Magnusson met 21/14, 17/21, 12/21.

Kijk voor de speelschema’s op: https://bwflive.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

 
e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77