Veel Oranje in kwartfinales RSL Lithuanian International 2019

Bij de RSL Lithuanian International 2019 in Panevezys staan 5 Nederlandse kwartfinales op het programma.

Aram Mahmoud en de koppels Ties van der Lecq / Debora Jille, Wessel van der Aar / Alyssa Tirtosentono, Debora Jille / Alyssa Tirtosentono en Wessel van der Aar / Ties van der Lecq hebben de kwartfinales weten te bereiken.

Mannenenkel
Aram Mahmoud (als achtste geplaatst) neemt het op tegen de als derde geplaatste Seng Zoe Yeoh uit Maleisië na zijn winst in de tweede ronde met 21/17, 21/14 op de Pool Mateusz Dubowski. Voor Thomas Sibbald eindigde het toernooi helaas na 4 partijen in de kwalificaties.

Mannendubbel
Het koppel Wessel van der Aar / Ties Van Der Lecq (als vijfde geplaatst) won met 24/22, 21/17 van Roman Altunian en Oleksandr Chakalov uit Oekraïne en gaat nu spelen tegen het Poolse duo Robert Cybulski/ Pawel Pietryja. Gijs Duijs en Brian Wassink wisten tot de tweede ronde te komen.

Vrouwendubbel
Ook Debora Jille en Alyssa Tirtosentono staan in de kwartfinales en hun tegenstander is daarin het koppel Aleksandra Goszczynska/ Magdalena Swierczynska uit Polen. Een ronde eerder wonnen de Nederlandse vrouwen met 21/15, 21/12 van Monika Radovska en Elena Komendrovskaja.

Het duo Amy Tan / Dounia Pelupessy (Zwitserland) werd in de eerste ronde uitgeschakeld.

Gemengddubbel
De koppels Ties van der Lecq / Debora Jille en Wessel van der Aar / Alyssa Tirtosentono nemen het in hun kwartfinales op tegen respectievelijk het als zevende geplaatste Duitse koppel Niclas Kirchgessner/ Jule Petrikowski en Mads Muurholm en Signe Schulz (als vijfde geplaatst) uit Denemarken.

Eerder versloegen Ties en Debora (via kwalificaties naar hoofdtoernooi) knap de nummer 4 het Deense koppel Rasmus Espersen/ Christine Busch en waren Wessel en Alyssa met 19/21, 21/15, 21/14 te sterk voor David Walsh en Toni Woods

Vrouwenenkel:
Amy Tan wist zich via het kwalificatietoernooi te plaatsen voor het hoofdtoernooi, waarin zij in de tweede ronde werd uitgeschakeld door de Duitse Miranda Wilson.

Kijk voor het speelschema en de uitslagen op: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx…

Foto’s Badminton Nederland

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77