Li-Ning Denmark Challenge 2019

Van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei vindt in Farum de Li-ning Denmark Challenge 2019 plaats. Het toernooi is de tweede in het kwalificatietraject voor de Olympische Spelen van Tokyo 2020, welke maandag 29 april is gestart.

Voor Nederland komen de volgende spelers vanaf donderdag in actie.

Mannenenkel

Mark Caljouw is bij dit sterke Challenge toernooi als vierde geplaatst en neemt het in zijn eerste ronde op tegen Sergey Sirant uit Rusland. 

Joran Kweekel start het toernooi in de kwalificatie en speelt in de eerste ronde tegen Christoffer Elbrond. Joran zal 3 rondes moeten winnen om een plek in het hoofdtoernooi te bemachtigen. 

Vrouwenenkel 

Gayle Mahulette start het toernooi tegen de als vierde geplaats Chloe Birch uit Engeland. 

Vrouwendubbel

Selena Piek en Cheryl Seinen (als tweede geplaatst) hebben de eerste ronde een bye en beginnen in de tweede ronde tegen een Deens koppel of een koppel wat zich nog moet plaatsen vanuit de kwalificatie. 

Mannendubbel

Ruben Jille en Jacco Arends spelen in de eerste ronde tegen een Deens duo Emil Laurtizen en Mads Muurholm. Als ze deze wedstrijd winnen staat er een zware pot te wachten in de tweede ronde tegen de nummer 1 van de plaatsingslijst. 

Gemengddubbel

Ruben Jille en Imke van der Aar komen in actie in het gemengddubbel. Voor hun staat er ook een Deens koppel te wachten in de eerste ronde, Mathias Christiansen en Amalie Magelund. 

Wij wensen alle spelers voor succes in Denemarken! 

Kijk voor het speelschema en de uitslagen op: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=406B7B14-4F50-4AED-8ADF-FDBB183F483C

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77