Mannendubbels naar derde ronde individuele toernooi WJK 2018

Bij het individuele toernooi van de Wereldjeugdkampioenschappen hebben de koppels Wessel van der Aar/ Ties van der Lecq en Gijs Duijs / Brian Wassink zich weten te plaatsen voor de derde ronde.

Mannendubbel
De koppels Gijs Duijs / Brian Wassink en Wessel van der Aar / Ties van der Lecq wisten hun wedstrijden te winnen van respectievelijk de Zwitsers Yann Orteu en Minh Quang Pham (21/14, 21/13) en met 21/8, 21/4 van het duo Jarred Elliott en Robert Summers uit Zuid-Afrika.

In de derde ronde spelen Gijs en Brian nu tegen het als elfde geplaatste koppel Thanawin Madee/ Wachirawit Sothon uit Thailand. Wessel en Ties gaan de strijd aan met het Indonesische koppel Dwiki Rafian Restu/ Bernadus Bagas Kusuma Wardana.

Gemengddubbel
Vandaag komt het koppel Wessel van der Aar/ Alyssa Tirtosentono voor het eerst op de baan in het gemengddubbel. Na een bye in de eerste ronde spelen zij spelen dan tegen Seung Hyun Kim en Eun Seo Jang uit Zuid-Korea.

Voor de koppels Alyssa Tirtosentono/ Milou Lugters en Madouc Linders/ Meike Versteeg en Madouc in het enkelspel is het toernooi voorbij. Zij wisten hun partij in de tweede ronde helaas niet te winnen.

Kijk voor de speelschema’s en uitslagen op: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx…

Foto Badminton Nederland

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77