Madouc Linders door bij individuele toernooi WJK 2018

Bij het individuele toernooi van de Wereldjeugdkampioenschappen in het Canadese Markham heeft Madouc Linders zich gisteren weten te plaatsen voor de volgend ronde.

Madouc neemt het daarin vandaag op tegen de als vierde geplaatste Chinese Yaxin Wei, na winst (21/13, 21/6) in haar eerste partij op Wong Cheng Wa uit Macau.

Meike Versteeg, Dennis Koppen en Finn Achthoven verloren hun eerste single wedstrijd en liggen helaas uit het toernooi. Ook de gemengddubbels Gijs Duijs/Madouc Linders en Ties van der Lecq/Milou Lugters hadden een pittige loting en verloren hun eerste ronde.

Vandaag weer nieuwe kansen, het toernooi start om 11:00 (plaatselijke tijd).

Mannendubbel

De koppels Gijs Duijs / Brian Wassink en Wessel van der Aar / Ties van der Lecq nemen het op tegen respectievelijk een nu nog onbekende tegenstander en het duo Jarred Elliott en Robert Summers uit Zuid-Afrika. De eerste ronde hadden beide koppels een bye.

Vrouwendubbel
Alyssa Tirtosentono en Milou Lugters als achtste geplaatst beginnen tegen het Japanse koppel Shiena Fukumoto/ Natsu Saito en het duo Madouc Linders/ Meike Versteeg neemt het op tegen Nita Violina Marwah en Putri Syaikah uit Indonesië. De eerste ronde hadden beide koppels een bye.

Gemengddubbel

Woensdag komt het koppel Wessel van der Aar/ Alyssa Tirtosentono (14e geplaatst) voor het eerst op de baan in het gemengddubbel. Na een bye in de eerste ronde spelen zij spelen dan tegen Seung Hyun Kim en Eun Seo Jang uit Zuid-Korea.

Kijk voor de speelschema’s en uitslagen op: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=F6B352FE-DD7C-4F36-9F85-690ECB3C7D5A&c=NED

Foto's Badminton Nederland

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77