SaarLorLux Open 2018: Mark, Soraya en Iris ronde verder

Bij de SaarLorLux Open 2018 in Saarbrücken hebben Mark Caljouw, Soraya De Visch Eijbergen en Iris Tabeling met haar Zwitserse partner Nadia Fankhauser zich weten te plaatsen voor de volgende ronde.

Mannenenkel 
De als derde geplaatst Mark Caljouw wist na een bye in de eerste ronde, nu te winnen van de Duitser Kai Schaefer met 23/21, 21/17. In de derde ronde is de Chinees Sun Feixiang zijn volgende tegenstander.

Vrouwenenkel 
Soraya De Visch Eijbergen won haar eerste ronde tegen de Belgische Lianne Tan met 11/21, 21/10, 21/9 en mag het nu opnemen tegen de als vijfde geplaatste Line Kjaersfeldt uit Denemarken.

Vrouwendubbel
Ook Iris Tabeling met Nadia Fankhauser (Zwitserland) zijn door. Zij gaan de strijd aan met het Duitse koppel Linda Efler/ Isabel Herttrich na met twee keer 21/19 te hebben gewonnen van Maryna Ilyinskaya en Yelyzaveta Zharka uit Oekraïne.

Mannendubbel 
Jelle Maas en Robin Tabeling staan als tweede geplaatst. Zij hebben in de eerste ronde een bye en zullen het daarna opnemen tegen het Franse duo Thom Gicquel/ Gaetan Mittelheisser.

Jacco Arends en Ruben Jille verloren hun eerste ronde tegen Arun George en Sanyam Shukla uit India met 18/21, 16/21 en ook Vincent Braaksma met zijn Zwitserse partner Andreas Zbinden wist niet te winnen van een ander Indiaas koppel. Met 9/21, 5/21 werd verloren van Arjun M.R en Ramchandran Shlok.

Kijk voor het speelschema en de uitslagen op: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx…

Foto Badminton Nederland

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77