Victor Dutch International 2018

Van donderdag 12 april tot en met zondag 15 april vindt in Wateringen de Victor Dutch International 2018 plaats. 

Voor Nederland komen de volgende spelers in actie:

Mannenenkel: Joran Kweekel, Aram Mahmoud, Thomas Sibbald, Kyle van der Vliet, Niels Veenstra, Leon Ham en Nick Fransman. 

Nick Fransman staat als enige speler direct in het hoofdtoernooi, alle andere mannen zullen vandaag in actie komen tijdens het kwalificatietoernooi. 

Vrouwenenkel: Debora Jille, Soraya De Visch Eijbergen en Gayle Mahulette 

Debora Jille speelt vandaag het kwalificatietoernooi. Gayle Mahulette (6e geplaatst) en Soraya De Visch Eijbergen (4e geplaatst) komen vanaf morgen in actie. 

Vrouwendubbel: Myke Halkema / Dorien Lups en Debora Jille / Imke van der Aar 

Het duo Myke Halkema / Dorien Lups van thuisclub VELO spelen vanavond hun kwalificatiewedstrijd om zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Debora Jille en Imke van der Aar staan als 3e geplaatst en zullen vanaf morgen in actie komen en gaan strijden voor de titel in Wateringen. 

Gemengddubbel: Myke Halkema / Alex Vlaar (Bulgarije)

Ook in het gemengddubbel een combinatie van thuisclub VELO, Myke en Alex staan direct in het hoofdtoernooi en zullen morgen hun eerste wedstrijd spelen. 

Vandaag wordt het kwalificatietoernooi gespeeld en vanaf morgen begint het hoofdtoernooi. Veel succes gewenst aan alle spelers. 

Kijk voor het speelschema en de uitslagen op: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=6DDE4362-918B-46BA-880D-BD7B9711DE46

 Volg ons ook via www.badminton.nl  facebook  twitter  instagram

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77