Dag 4: Caljouw en koppel Piek/ Seinen in halve finales Orleans Master 2018

Bij de Orleans Masters 2018 hebben Mark Caljouw en het koppel Selena Piek/ Cheryl Seinen de halve finales weten te bereiken die vandaag vanaf 18 uur worden gespeeld.

Nederlands kampioen Mark Caljouw (als vierde geplaatst ) ligt nog steeds op koers om zijn titel te prolongeren. Mark zorgde voor een daverende verrassing door in zijn kwartfinale de voormalige nummer twee van de wereld, de Deen Jan O Jorgensen, na 43 minuten met 24/22, 23/21 te verslaan. In de halve finales is zijn volgende tegenstander de als nummer één geplaatste Sameer Verma uit India.

Ook Selena Piek en Cheryl Seinen staan in de halve finales na met 21/9, 21/18 te hebben gewonnen van Amalie Magelund en Freja Ravn uit Denemarken. Het Nederlandse koppel komt daarin uit tegen de Bulgaarse zussen Gabriela en Stefani Stoeva (nummer 1 van de plaatsingslijst).

Voor Jacco Arends en Selena Piek eindigde het toernooi in de kwartfinales. Het als vierde geplaatste koppel won nog wel de eerste game met 21/10, maar daarna waren Alfian Eko Prasetya en Marsheilla Gischa Islami uit Indonesië met 16/21 en 15/21 te sterk.

Kijk voor alle uitslagen en het speelschema op: http://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

 Foto's Badminton Nederland
 
e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77