Zes Nederlanders naar tweede ronde Yonex German Open 2018

Vandaag komen in Muelheim an der Ruhr bij de Yonex German Open 2018 voor hun tweede ronde Mark Caljouw en de koppels Jelle Maas/ Imke van der Aar, Jacco Arends/ Selena Piek en Jelle Maas / Robin Tabeling in actie.

Mark neemt het na winst in de eerste ronde met 21/13, 21/12 tegen de Fin Kalle Koljonen op tegen de als zesde geplaatste NG Ka Long Angus uit Hongkong.

In het mannendubbel spelen Jelle Maas en Robin Tabeling tegen het koppel Liao Min Chun/ Su Ching Heng uit Chinese Taipei. In de vorige ronde wonnen zij knap met 21/19, 17/21, 22/20 van een ander koppel uit Chinese Taipei: de als derde geplaatsten Chen Hung Ling en Wang Chi-Lin.

Jelle komt ook nog met Imke van der Aar op de baan in het gemengddubbel na winst op het Japanse koppel Takuro Hoki/ Mayu Matsumoto: 21/19, 14/21, 21/16. Zij spelen vandaag tegen Dechapol Puavaranukroh en Sapsiree Taerattanachai (Thailand) die als vijfde zijn geplaatst. 
Ook Jacco Arends en Selena Piek bereikten de tweede door in een spannende wedstrijd met 21/19, 25/23 het Deense koppel Joachim Fischer Nielsen/ Alexandra Boje te verslaan en nemen het nu op tegen Praveen Jordan en Melati Daeva Oktavianti uit Indonesië.

Kijk hier voor het speelschema van vandaag: http://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Gayle Mahulette en de koppels Alex Vlaar/ Iris Tabeling, Robin Tabeling/ Cheryl Seinen, Selena Piek/ Cheryl Seinen, Jacco Arends/ Ruben Jille en Debora Jille/ Imke van der Aar zijn uitgeschakeld. Kijk voor hun uitslagen op: http://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Foto’s Badminton Nederland

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77