Kwartfinales Yonex Swiss Open 2018 eindstation voor Nederlandse koppels

Bij de Yonex Swiss Open 2018 in Basel zijn de koppels Cheryl Seinen/ Selena Piek, Jacco Arends / Selena Piek en Robin Tabeling / Cheryl Seinen er niet in geslaagd de halve finales te bereiken.

Alle drie de koppels verloren hun kwartfinale.

Vrouwendubbel
Cheryl Seinen en Selena Piek moesten het in de kwartfinales opnemen tegen het Japanse koppel Ayako Sakuramoto / Yukiko Takahata. Daarin waren de Japanse vrouwen met 13/21, 14/21 te sterk voor Cheryl en Selena. Eerder wist het Nederlandse koppel te winnen van Sharone Bauer en Charlotte Ganci uit Frankijk (21/7, 21/7) en van het Belgische koppel Flore Vandenhoucke en Lisa Jaques met 21/10, 21/12.

Gemengddubbel
Het als vijfde geplaatste koppel Jacco Arends / Selena Piek wist niet te winnen van het als eerste geplaatste Duitse duo Mark Lamfuss / Isabel Herttrich, die eerder al Ruben Jille en Imke van der Aar hadden uitgeschakeld. Jacco en Selena verloren in twee games van het Duitse koppel met 8/21, 19/21.

Ook Robin Tabeling en Cheryl Seinen haalden de halve finales niet. Zij verloren hun kwartfinale met 18/21, 20/22 van het als zesde geplaatste Engelse koppel Ben Lane/ Jessica Pugh.

Kijk voor het speelschema en alle uitslagen op: http://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Foto’s Badminton Nederland

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77