WJK: individueel toernooi zit erop voor Nederland

Geen succesvol individueel toernooi voor de U19 ploeg

Na drie dagen spelen zit het individuele toernooi erop voor de Nederlanders. Sebastiaan Li en Debora Jille werden vandaag als laatste naar huis gestuurd door het 3e geplaatste Engelse koppel Ben Lane en Jessica Pugh. Debora en Sebastiaan gaven goed partij in de eerste game tot de 11, maar daarna zakten ze helaas in. Ook in de tweede game gingen ze goed van start maar ook daar maakten we teveel fouten in de tweede helft van de game. Tegen dit 3e!! geplaatste koppel zeker een prima resultaat, 13-21 en 16-21.
Niet dat we hier hadden kunnen winnen, of van te voren medailles hadden verwacht, het is gewoon weer een supersterk deelnemersveld. Maar een betere loting was wel leuk geweest. Het bleek dat de loting ons in eerste instantie veel beter gezind was, echter om een onduidelijke reden werd er een tweede loting verricht.
Op hoog niveau werd overlegd over wel of niet terugdraaien, maar het toernooi was inmiddels al begonnen en ze konden dus niet meer terug. Met het schaamrood op de kaken werd 1000x excuses aangeboden, maar ja wij hadden wij niet zoveel meer aan.

Het slechtste had ons vrouwendubbel het getroffen door in de eerst ronde al uit te komen tegen de 4e geplaatste Thailanders. Ondanks dat we goed tegenstand boden maakte we aan het einde van de 2e game, bij een tussenstand van 13-13, te veel fouten op rij.

Debora Jille won in haar single wel 2 ronden maar moest haar meerdere erkennen in een Koreaanse 11-21/13-21. Joran verloor van een 14e geplaatste Thailander met 11-21 en 13-21. Voor alle Nederlandse uitslagen zie http://tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=42E35895-C3EC-41AA-82F8-9ABC98E4C8A5&c=NED

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77