Ruben en Ties stunten in 1e ronde SaarLorLux Open

Ruben en Ties stunten in 1e ronde SaarLorLux Open

Ruben Jille en Ties van der Lecq (WR-82) zijn met een geweldige stunt begonnen aan de SaarLorLux Open in Saarbrucken (Duitsland). Het duo versloeg in de eerste ronde de als tweede geplaatste Duitsers Mark Lamsfuss/Marvin Seidel (WR-23) met 21-13, 16-21 en 21-13. 

Voor het andere Nederlanders duo in het mannendubbel, Wessel van der Aar/Brian Wassink, viel het doek in de eerste ronde. De Nederlanders verloren in drie games van Marvin Datko/Patrick Scheiel uit Duitsland.

In het gemengddubbel wisten vier van de vijf Oranje-koppels de achtste finale te halen. Selena Piek/Robin Tabeling (2e geplaatst), Wessel van der Aar/Cheryl Seinen, Brian Wassink/Alyssa Tirtosentono en Ruben Jille/Imke van der Aar zien we donderdag terug. Alleen Debora Jille en Ties van der Lecq (WR-131) verloren in twee games van de Denen Rasmus Epersen/Christine Busch (WR-101).Er staat in ieder geval één Nederlands koppel in de kwartfinale aangezien Selena en Robin het opnemen tegen Imke en Ruben in een Nederlands onderonsje. 

In het vrouwendubbel wonnen Cheryl Seinen en Debora Jille (WR-1002) in drie games van het Estse duo Kati-Kreet Marran/Helina Ruutel (WR-69). Alyssa Tirtosentono en Imke van der Aar verloren helaas in drie games van het Deense koppel Amalie Magelund/Freja Ravn (WR-36).

Mark Caljouw (WR-36) had in het mannenenkel een walk-over tegen Ajay Jayaram (WR-61) uit India en staat zonder de spelen in de volgende ronde. Joran Kweekel (WR-129) speelde een goede partij, maar verloor met 21-18 en 21-16 van Toma Junior Popov (WR-56) uit Frankrijk. 

Soraya de Visch Eijbergen (WR-66) speelde een goede partij in het vrouwenenkel, maar verloor in twee games van de als zesde geplaatste Yvonne Li (WR-44) uit Duitsland.

Volg hier de verrichtingen van onze landgenoten in Saarbrucken.

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77Core Emblem White