Caljouw en gemengddubbels door op Denmark Open

Caljouw en gemengddubbels door op Denmark Open

Mark Caljouw en de gemengddubbels Ties van der Lecq/Debora Jille en Ruben Jille/Imke van der Aar hebben zich geplaatst voor de achtste finale van de DANISA Denmark Open. Mark (WR-36) won in de eerste ronde met 21-9, 12-21 en 21-14 van de Fin Kalle Koljonen (WR-81). In de achtste finale speelt Mark tegen de als zevende geplaatste Rasmus Gemke uit Denemarken.

Ties van der Lecq en Debora Jille (WR-131) plaatsten zich in het gemengddubbel voor de tweede ronde door in drie spannende games af te rekenen met het Deense duo Emil Lauritzen/Iben Bergstein (WR-95). De tandem Ruben Jille/Imke van der Aar (WR-256) versloeg de Denen Mathias Thyrri en Mai Surrow met 21-17 en 21-13.

Debora Jille/Alyssa Tirtosentono (WR-81) verloren in het vrouwendubbel in twee games van het Duitse koppel Linda Efler/Isabel Herttrich (WR-31). Ook voor Ruben Jille en Ties van der Lecq viel het doek in de eerste ronde. Het Nederlandse duo (WR-82) verloor nipt in twee games van Jeppe Bay/Lasse Molhede (Denemarken).

Volg hier de DANISA Denmark Open.

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77Core Emblem White