WJK 2017: Nederland - Ghana 3-0

In het schema van de landen die eindigen op de plaatsen van 33-40 speelde Nederland zijn derde wedstrijd tegen Ghana.

Bij winst van deze wedstrijd ontmoeten we de winnaar Australië/Bulgarije. Deze wedstrijd wordt morgen 09.00 uur gespeeld (Nederlandse tijd 04.00 uur)

De wedstrijd tegen Ghana werd wederom begonnen met de mix. Voor Nederland speelden Gijs Duijs en Madouc Linders. Ze speelden tegen het koppel Daniel Doe/Jennifer Abitty. De Nederlanders maakten het zich zelf moeilijk door oa snel de aanval te kiezen, waardoor de Ghanezen zo zelfs in de dubbele cijfers wisten komen: 21-8/21-14.

Dennis Koppen moest het opnemen tegen Ebenezer Andrews. Deze jongen uit Ghana speelde best aardig en hield Dennis goed bij tot 11-10. Bij een stand van 17-17 maakte Dennis echter 4 punten op rij en won hij de game met 21-17. In de tweede game ging het tot de 1e rust ook weer gelijk op, maar daarna pakte Dennis vrij makkelijk de winst 21-11.

Debora Jille mocht vandaag weer singelen. Wederom kon de damessingle de partij beslissen. Debora speelde tegen Annabel Grace en won vrij eenvoudig:21-12/21-12.

Frankrijk zorgde bijna voor een stunt. In de strijd om de medailles (Frankrijk 2-0 voor tegen Korea) verloren ze daarna nipt de mannendubbel en daarna ook nipt de vrouwendubbel. Nog nooit heeft een Europees land een team medaille gewonnen op het WJK.

Live score via;http://www.tournamentsoftware.com/livescore/scoreboard.aspx…
Sommige wedstrijden worden uitgezonden via; https://livestreaming.djarumbadminton.com/#!/

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77