Mannenteam

Samenwerking Badminton Nederland en BC Echt Experience

Het was geen fysieke bijeenkomst, maar ook in coronatijd wordt er verder gewerkt aan de samenwerkingen tussen de badmintonscholen/talentencentra en Badminton Nederland.

Gelukkig hebben we een hoop online omgevingen waarin we met elkaar kunnen communiceren. Op deze manier zijn Badminton Nederland en BC Echt Experience dan ook tot het tekenen van de overeenkomst gekomen, met als doel samen te werken aan talentontwikkeling. 

BC Echt Experience werd na beoordeling beloond met een ster. Of scholen in aanmerking komen voor samenwerking hangt af van de beoordeling van het Badminton Nederland sterrensysteem. De eerste ster (Ster 1) is vrij toegankelijk, ook voor kleine badmintonscholen/talentencentra. Om de tweede ster (Ster 2) te krijgen moet de badmintonschool/talentcentrum verder ontwikkeld zijn en meer moeten kunnen (aan) bieden.

BC Echt Experience zit dicht bij de tweede ster. Hiervoor zullen ze in de toekomst nog het aanbod van trainingen moeten uitbreiden, aangezien op dit moment wordt er alleen op de zaterdagochtend een training aangeboden. 

De 1-ster-waardering werd bekrachtigd door de ondertekening van een overeenkomst met Badminton Nederland door Alfonds Seinen en Roland Grispen van BC Echt Experience. 

Meer informatie is te vinden op http://top-badminton.nl/opleiding-talenten/badminton-scholen

Kijk voor meer info over de BC Echt Experience op: www.bcechtexperience.nl 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77