Staande groepsfoto zonder coaches 650 470

Bij de White Nights 2018 in Gatchina (Rusland) hebben Joran Kweekel en Imke van der Aar/ Debora Jille gisteren de volgende ronde weten te bereiken.

Mannenenkel
Joran Kweekel boekte na twee overwinningen in de kwalificatierondes ,ook in de eerste ronde van het hoofdtoernooi een mooie overwinning tegen Mayank Ahuja uit India met 21-15/21-13. De volgende tegenstander van Joran is Jimmy Yu Lun Tay uit Maleisie.

Vrouwendubbel
Ook het vrouwendubbel Imke van der Aar en Debora Jille is door naar de volgende ronde. Zij versloegen het Singaporese koppel Putri Sara DewiCitra / Yujia Jin met 21-13/21-16 en komen nu uit tegen de Russische vrouwen Olga Morozova en Viktoriia Vorobeva.

Vrouwenenkel
Nederlands kampioene Gayle Mahulette (achtste geplaats), de als vierde geplaatste Soraya De Visch Eijbergen en Debora Jille komen na een bye in de eerste ronde vandaag voor het eerst in actie. Zij spelen tegen respectievelijk Chua Hui Zhen Grace (Singapore), Riya Mookerjee (India) en de Russische Victoria Slobodyanyuk.

Gemengd dubbel
Het nieuwe koppel Imke van der Aar/ Ruben Jille werd uitgeschakeld. Met 17-21/ 21-14/ 19-21 ging de winst net naar hun Finse tegenstanders Anton Kaisti en Inalotta Suutarinen.

Kijk voor het speelschema en de uitslagen op:http://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx…

Foto’s Badminton Nederland

 

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77