Staande groepsfoto zonder coaches 650 470

Woensdag 4 juli is de White Nights 2018 gestart in Gatchina (Rusland). Voor Nederland komen de volgende spelers in actie. 

Mannenenkel: Joran Kweekel 

Joran speelde gisteren het kwalificatietoernooi. Dit deed hij met succes, want hij won beide partijen waardoor hij een plek heeft veroverd in het hoofdtoernooi. Vandaag zal hij in actie komen tegen Mayank Ahuja uit India. 

Vrouwenenkel: Debora Jille, Soraya De Visch Eijbergen en Gayle Mahulette. 

Debora Jille is doorgeschoven vanuit het kwalificatietoernooi naar het hoofdtoernooi. Soraya De Visch Eijbergen staat als vierde geplaatst en Gayle Mahulette als achtste. Alle drie de vrouwen hebben de eerste ronde een bye en komen later vandaag in de tweede ronde in actie. 

Vrouwendubbel: Imke van der Aar / Debora Jille 

In het vrouwendubbel zullen Imke en Debora het op moeten nemen tegen hetduo uit Singapore Putri Sari Dewi Sitra / Yujia Jin, de nummer 76 van de wereldranking op dit moment. Debora en Imke staan op dit moment op plek 53. 

Gemengd dubbel: Ruben Jille / Imke van der Aar 

Het nieuwe gevormde koppel Ruben Jille en Imke van der Aar kwam vanochtend al in actie voor hun eerste gemengd dubbelwedstrijd. In drie games 17-21/21-14/19-21 ging de winst naar de tegenstanders Anton Kaisti en Inalotta Suutarinen uit Finland. 

Joran Kweekel is de eerstvolgende Nederlander die de baan op gaat in Rusland. Wij wensen alle spelers veel succes verder in Rusland. 

Kijk voor het speelschema en de uitslagen op: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=3EA0F01D-DA92-4032-8067-5628EF8D2206

 Volg ons ook via www.badminton.nl  facebook  twitter  instagram

e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77