Staande groepsfoto zonder coaches 650 470

Vandaag om 19:00 uur (Nederlandse tijd) begint dag twee van de Yonex US Open 2018 in Fullerton.

In het mannenenkel neemt Nederlands kampioen Mark Caljouw (als nummer zes geplaatst) het op tegen de Thai Sitthikom Thammasin. De koppels Jacco Arends/ Ruben Jille en Jelle Maas/ Robin Tabeling (als zevende geplaatst) beginnen hun toernooi tegen respectievelijk het als achtste geplaatste tweetal Han Chengkai / Zhou Haodong uit China en het Engelse koppel Peter Briggs/ Tom Wolfenden.

De als tweede geplaatste Cheryl Seinen en Selena Piek hebben de eerste ronde in het vrouwendubbel een bye.

Vannacht begon het toernooi al voor onze eerste Nederlandse spelers. De eerste ronde voor het gemengd dubbel stond op het programma. Ruben Jille en zijn Franse partner Emilie Lefel namen het op tegen het als zevende geplaatste koppel Ben Lane / Jessica Pugh. Het Engelse duo was beter en zij wonnen met 16/21,18/ 21. Een ander Engels duo Gregory Mairs / Jenny Moore was onverwacht te sterk voor ons derde geplaatste koppel Jacco Arends / Selena Piek, met 19/21, 17/ 21 ging de winst naar de tegenstander.

Als laatste kwamen Cheryl Seinen en Robin Tabeling in actie tegen Sittichai Viboonsin en Jing Yu Hong. Met 21-9 en 21-15 ging deze wedstrijd naar de als achtste geplaatste Nederlanders, die nu uitkomen tegen Jones Ralfy Jansen en Carla Nelte uit Duitsland.

Kijk voor het speelschema en de uitslagen op: http://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=DDD7EA54-4BF9-4B26-8AD4-E391B086FE0E

Foto's Badminton Nederland

 
e-max.it: your social media marketing partner

tekst-onderlogos1NOC onderlogosBWF onderlogosNedLot SMALL landscape RGB 106 77BE onderlogosfz forza 106 77